top of page
Roobroslogotransparantgoed.png
  • Foto van schrijvermellenie de vries

Makkelijke moestuin

Herken je dat? Je wilt graag een moestuin beginnen met je klas, maar het opstarten is best een klus. Welke planten kan ik nu zaaien? Dan komt ook het onderhoud nog om de hoek kijken en wanneer kan er geoogst worden?


Deze handige gratis app, helpt jou en je klas/school om een succesvolle moestuin te laten groeien. In de app kun je de moestuinbakken toevoegen, die jullie hebben. Bijvoorbeeld een bak met 4 vakken. Per vak kun jij aangeven welke planten je hier laat groeien.


De app helpt je ook om keuzes te maken. Als jullie moestuin nog leeg is en je wilt weten wat je in die periode het best zou kunnen planten, adviseert de app welke groenten in die maand het geschiktst zijn om te zaaien en welke in de toekomst de beste optie zijn. De app geeft ook advies over wat de plant nodig heeft en hoe je de zaadjes het best kunt zaaien.


Je speelt ook verschillende levels. Zodra je een zaadje gezaaid hebt, houd de app deze bij en helpt je herinneren om over een aantal dagen bij de moestuin te kijken wat de voortgang is.
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page